* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ.

Blog
Posted in

ALUMINCO: Εντυπωσιάζει η νέα ηλεκτροκίνητη έκδοση του Open Air, eMOTION!

Posted in

Το νέο ηλεκτρικό Open Air eMOTION της ALUMINCO ήρθε να συμπληρώσει τέλεια την ολοένα και αυξανόμενη γκάμα του συστήματος γυάλινου ανεμοφράκτη Open Air. Αποτελεί την ηλεκτροκίνητη έκδοση της σειράς, η οποία λειτουργεί έξυπνα και ελεγχόμενα, διαμορφώνοντας εξωτερικούς χώρους που ανταποκρίνονται στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Η ελκυστική και στιβαρή σχεδίαση του συστήματος σε συνδυασμό με τον κρυφό μηχανισμό και την υπεροχή της ηλεκτρικής κίνησης, το καθιστούν την τέλεια επιλογή για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων χωρίς να επηρεάζεται η άνεση και το οπτικό πεδίο των χρηστών του. Προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις του και την ευκολία χρήσης, μετατρέποντας έναν συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία.

Πηγή.http://www.alunet.gr

2 Replies to “ALUMINCO: Εντυπωσιάζει η νέα ηλεκτροκίνητη έκδοση του Open Air, eMOTION!”

  1. Τάσος

    Μια καινοτομία από την Aluminco στη ζήτηση λύσεων και στης πρακτικές εφαρμογές συστημάτων για επαγγελματικούς χώρους .

  2. ΗΛΙΑΣ

    Το νέο ηλεκτρικό Open Air eMOTION της ALUMINCO σε συνδυασμό με τον κρυφό μηχανισμό και την υπεροχή της ηλεκτρικής κίνησης, το καθιστούν την τέλεια επιλογή για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων χωρίς να επηρεάζεται η άνεση και το οπτικό πεδίο. ομορφιά και τεχνολογία μαζί.. !!

Join the conversation

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Pin It on Pinterest

Share This