* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ.

Blog
Posted in

Albio Solar Systems: Προηγμένη τεχνολογία εξωτερικής σκίασης κτηρίων

Posted in

Εξωτερικά συστήματα σκίασης πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο σχεδιασμό κάθε νέου κτηρίου. Τα κύρια πλεονεκτήματα που αποκομίζονται με την εγκατάσταση των εξωτερικών σκιαδίων είναι τα εξής:

 • Έλεγχος της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται εντός των κτηρίων
 • Ρύθμιση του εισερχόμενου φυσικού φωτισμού σε επιθυμητά επίπεδα
 • Μείωση των ενεργειακών απαιτήσεων της οικοδομής δεδομένου ότι ο μηχανικός εξοπλισμός καταναλώνει λιγότερη ενέργεια για να θερμάνει ή να δροσίσει τον εσωτερικό χώρο
 • Καθιέρωση της εξοικονόμησης ενέργειας
 • Σημαντική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας
 • Ενδυνάμωση του βιοκλιματικού σχεδιασμού των κτηρίων

Παρακολουθώντας ανελλιπώς τις τάσεις της σύγχρονης δόμησης και αρχιτεκτονικής, η EXALCOδημιούργησε τη σειρά συστημάτων εξωτερικής σκίασης Albio Solar Systems.

Albio Solar 100: Σύστημα εξωτερικής σκίασης με σταθερές ή κινητές περσίδες

Το σύστημα Albio Solar 100 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτηρίων, με χρήση περσίδων αλουμινίου σχήματος ατράκτου. Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για τη στήριξη των περσίδων.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων που εξασφαλίζει στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης σε κάθε κτήριο.

Επίσης, διαθέτει μηχανισμούς για έλεγχο της κίνησης στις περσίδες, με δυνατότητα τηλεχειρισμού. Η συμβατότητα του Albio Solar 100 με τα συστήματα υαλοπετασμάτων της EXALCO προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες αρχιτεκτονικών αυτοσχεδιασμών στις προσόψεις κτηρίων.

Albio Solar 200: Σύστημα εξωτερικής σκίασης με σταθερές περσίδες

Το σύστημα Albio Solar 200 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτηρίων, με χρήση σταθερών περσίδων αλουμινίου.

Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για τη στήριξη των περσίδων.

Τα ειδικά του εξαρτήματα εξασφαλίζουν στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης.

Για σκίαση με σταθερές περσίδες, σε οριζόντια διάταξη ή διάταξη προβόλου, το σύστημα καλύπτει μια ευρεία γκάμα των εφαρμογών της κατηγορίας αυτής.

Πηγή.http://www.alunet.gr

2 Replies to “Albio Solar Systems: Προηγμένη τεχνολογία εξωτερικής σκίασης κτηρίων”

 1. τακης

  Συμβάλει στην αποτελεσματική σκίαση ενος χτιρίου , στην εξοικονόμιση ενέργειας και φυσικά στην χαρακτηριστική όψη που έχει ως τελικό αποτέλεσμα .

 2. Τάσος

  Η ανάγκη για όλο και ποιο πολλή εξοικονόμηση ενέργειας δημιουργεί νέες τεχνολογίες που πιστεύω θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον .

Join the conversation

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Pin It on Pinterest

Share This