* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ.

Blog
Posted in

Πάνω από 6000 δικαιούχοι με το δεύτερο ενδιάμεσο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον” που ξεκινά!

Posted in

 

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ξεκινά την επόμενη εβδομάδα η ενεργοποίηση του δεύτερου ενδιάμεσου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον». Οι νέοι εθνικοί πόροι που θα διατεθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανέρχονται σε περίπου 61 εκατ. ευρώ και θα διασφαλίσουν τη χρηματοδότηση περισσότερων από 6.000 ωφελούμενων.

Στόχος του νέου προγράμματος – «γέφυρα» είναι η κάλυψη επιπλέον αιτήσεων από αυτές που είχαν υποβληθεί το 2014 στο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», αλλά δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της ανεπάρκειας τότε των σχετικών κονδυλίων. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ενδιάμεσο πρόγραμμα, που υλοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2016, με την εξασφάλιση 75 εκατ. ευρώ κάλυψε πάνω από 8.500 ωφελούμενους. Έτσι, τα δύο ενδιάμεσα προγράμματα ενισχύουν συνολικά περίπου 15.000 νοικοκυριά.

“Η απόφαση αυτή συμβάλλει στην αναθέρμανση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο, στην υλοποίηση των στόχων της χώρας για τη μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών ρύπων και στη μείωση του ενεργειακού κόστους για χιλιάδες πολίτες, με έμφαση στα χαμηλότερα εισοδήματα…” αναφέρει μεταξύ των άλλων σημερινή σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πηγή.http://www.alunet.gr

3 Replies to “Πάνω από 6000 δικαιούχοι με το δεύτερο ενδιάμεσο πρόγραμμα “Εξοικονομώ κατ’ Οίκον” που ξεκινά!”

  1. Τάσος

    Το νεο εξοικονομώ μας δίνει τη δηνατότητα σε σχέση με το προηγούμενο να αναβαθμίσουμε σε ποιο πολλες παρεμβάσεις πάνω στην κατοικία και φυσικά εγκρίνεται ποιο μεγάλο χρηματικό ποσό .

  2. Κική

    Η αγορά το περιμένει πάρα πολύ καιρό και πιστεύω ότι θα δώσει την ευκαιρία σε πολλά νοικοκυριά .

  3. Παντελής

    Ο σκοπός πιστεύω είναι να δώσει ώθηση στην αντικατάσταση των κουφωμάτων και καθένας μας πρέπει να πιστή και να συνεισφέρει στη σωστή ενημέρωση των πελατών .

Join the conversation

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Pin It on Pinterest

Share This