* Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 200 ευρώ.

Blog
Posted in

Έπιπλα κουζίνας

Posted in

Τα έπιπλα εσωτερικού χώρου όπως είναι και τα έπιπλα κουζίνας ανήκουν σε μια κατηγορία η οποία έχει μεγάλη γκάμα και κλίμακα υλικών . Η ποίο πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι είναι από τους ποίο πολυσύχναστους χώρους μέσα σε ένα σπίτι . Βέβαια ο καθένας μας έχει μια διαφορετική ιδέα για τον σχεδιασμό του χώρου της κουζίνας . Όπως και να έχει όλοι μας θέλουμε να είναι λειτουργικός ο συγκεκριμένος χώρος και φυσικά να δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα έπιπλα στο σπίτι . Για το ξεκίνημα όταν κάποιος θέλει να κάνει αντικατάσταση της παλιάς του κουζίνας θα πρέπει να ενημερωθεί για τα υλικά και μετά για τον σχεδιασμό της νέας κουζίνας . Σίγουρα το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος θα μας κατευθύνει σε επιλογή υλικού και μηχανισμών .

Όσον αφορά τους μηχανισμούς υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών και φυσικά πάρα πολλές επώνυμες εταιρείες . Αλλά αρχικά πιστεύω ότι θα πρέπει πρώτων να ξεκινήσουμε από τον σχεδιασμό της κουζίνας . Για το λόγο αυτόν θα πρέπει να επισκεφθούμε ένα φυσικό κατάστημα ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τα παραπάνω όπως προαναφέραμε δηλαδή να ενημερωθούμε για τα νέα υλικά και φυσικά τους μηχανισμούς . Μετά θα πρέπει να αναθέσουμε σε έναν επαγγελματία αρχιτέκτονα η διακοσμητή εσωτερικών χώρων την μελέτη και του σχεδιασμού της νέας μας κουζίνας . Συνήθως η μεγάλες εταιρείες στο χώρο της εσωτερικής  διακόσμησης και κατασκευής επίπλων κουζίνας διαθέτουν σχεδιαστή εντός των εκθέσεων τους .Δείτε Περισσότερα

Σίγουρα όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να επιλέξουμε σωστά η να κάνουμε τη σωστή επιλογή κατασκευαστή επίπλων . Επίσης για να επιλέξουμε το σωστό σχέδιο θα πρέπει να μας δείξει ο διακοσμητής τουλάχιστον δύο η τρεις επιλογές για να καταλήξουμε στο σωστό σχέδιο και φυσικά στο τελικό αποτέλεσμα . Η επιλογή υλικών θα πρέπει να γίνεται με οικολογικά κριτήρια πάνω από όλα και φυσικά να έχουν iso και ce ώστε να είναι συμμορφούμενα με της οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Το επισημαίνω αυτό γιατί υπάρχει και η επιλογή υλικών από τρίτες χώρες η οποίες δεν έχουν και τον ποίο αυστηρό έλεγχο ποιότητας υλικών και πρώτης ύλης φυσικά . Εδώ στην χώρα μας υπάρχουν σε λειτουργία πολλές μεγάλες εταιρείες παραγωγής μελαμίνης η οποίες είναι συμμορφωμένες με της οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Μπορώ να πω ότι είναι από της μεγαλύτερες και καλύτερες στα Βαλκάνια . Το τονίζω αυτό γιατί πολλές φορές μπορεί να υπάρχει μια διαφορά στο τελικό κόστος χωρίς να ξέρουμε γιατί προκύπτει αυτό . Γι’ αυτό το λόγο στην έρευνα αγοράς θα πρέπει να ενημερωθούμε για την προέλευση των υλικών ώστε να έχουμε μια σφαιρική άποψη των τιμών και φυσικά το λόγο γιατί προκύπτει ποίο χαμηλή τιμή . Όσο για τους μηχανισμούς πάλι θα πρέπει να έχουμε πλήρη εικόνα όσον αφορά την εταιρεία και φυσικά την προέλευση τους . Αυτούς τους παράγοντες μπορώ να εντοπίσω ώστε όταν γίνει η έρευνα αγοράς να υπάρχουν σωστά κριτήρια επιλογής κατασκευαστή και φυσικά υλικών . Πάντα όμως θα πρέπει να έχουμε και το δικό μας γούστο και φυσικά τι μας ταιριάζει καλύτερα ώστε η επιλογή μας να είναι η σωστή .

One Reply to “Έπιπλα κουζίνας”

  1. Θανάσης

    Πλέων όσον αφορά τα έπιπλα κουζίνας υπάρχουν πολλές επιλογές σε υλικά , από οικονομικά έως και τα ποιο εξειδικευμένα , δηλαδή για όλα τα βαλάντια .

Join the conversation

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Pin It on Pinterest

Share This